ABOUT ME

Ik ben Femke de Schepper, geboren in Reeuwijk (1986) en woonachtig in Nijmegen (2010). Na mijn studie – Pabo – heb ik meerdere jaren invalwerk gedaan in het basisonderwijs. Ook heb ik 10 jaar danslessen gegeven aan leerlingen van 2-30 jaar en jaarlijks dansvoorstellingen georganiseerd. Sinds 2015 werk ik op middelbare jenaplanschool Metameer in Boxmeer, waar ik vanaf begin 2022 de roostermaker ben. Naast mijn werk is fotografie altijd al een grote passie geweest en ben ik zo vaak als mogelijk op pad met mijn camera.

Vanaf 2001 ben ik stap voor stap begonnen met fotograferen en sinds die tijd heb ik enorm veel ervaring opgedaan. Van het foto’s maken met een wegwerpcamera en een kleine digicam tot het fotograferen met mijn Canon 90D. Geen gerichte opleiding, maar puur leren door te doen. Mijn ervaring ligt vooral op het gebied van livefotografie: in kleine en grote zalen, binnen en buiten, in feesttenten en op festivals. Ik ben jarenlang als fotograaf (+ voor de merchandise) meegeweest met Memphis Maniacs tijdens hun clubtour en het festivalseizoen. Ik fotografeer NavaroneBZB en The Wetnecks regelmatig en daarnaast werk ik al jaren op festivals als Paaspop (Loco Royale), Zwarte Cross (Theaterweide) en FestyLand.

Coverband Baby Blue leerde ik kennen op Koningsdag 2015 en inmiddels is mijn functie van fotograaf uitgegroeid tot tourmanager. Van boeking tot show, ik probeer alles zo goed mogelijk te regelen voor de band & crew. Ik word enorm blij van de groep met wie we bijna wekelijks een super gave show neerzetten. Het voelt voor mij als een perfecte combinatie: alles regelen & organiseren en de mogelijkheid tot het maken van beeldmateriaal.

Mijn creativiteit hoop ik altijd te kunnen benutten. Zolang ik mijn passie kwijt kan en er een goed gevoel bij heb, sta ik voor veel dingen open. Ik ben dankbaar voor alle kansen en mogelijkheden die ik tot nu toe heb gehad. En ik zie wel wat de toekomst nog gaat brengen…


Foto’s: Harry Stuurman


CREATE HAPPINESS

LOVE TO WORK WITH PEOPLE

I’M JUST ME

CANON 90D

HIT THE ROAD EVERY WEEK

DOESN’T DRINK COFFEE