Nieuwe site

Welkom op mijn nieuwe site! Vanaf heden presenteer ik mijn werk op dit portfolio. De site is nog niet helemaal af, er worden de komende tijd nog wat dingen aangepast en aangevuld. Op dit gedeelte zal ik af en toe een blog posten over nieuw werk. Dit kan over fotografie, film of dans gaan… Ik ben een veelzijdig mens. 😉

Ben je benieuwd naar alle foto’s die ik maak tijdens concerten of op festivals, neem dan een kijkje op mijn website Feesthoppers.nl.

Daarnaast heb ik als derde pagina een online CV dat ik gebruik bij mijn sollicitaties. Ik zou heel graag een vaste baan willen hebben voor 2 à 3 dagen, omdat ik (waarschijnlijk net als vele anderen) nu eenmaal behoefte heb aan een goede financiële basis. Verder heb ik mijn werk als dansdocent en hoop ik regelmatig mijn talenten als fotograaf te kunnen benutten. Dus mocht iemand nog een interessante en uitdagende baan in de aanbieding hebben… Denk aan mij!

Foto: 06/03/2015 – Memphis Maniacs, Effenaar (Eindhoven)